Novosti

Javni oglas (ponuda za osnivanje prava služnosti na zemljištu)

MOSLAVINA d.o.o. , u interesu Republike Hrvatske, prilazi realizaciji projekta izgradnja magistralnog cjevovoda Voloder – Gornja Gračenica,  u sklopu EU projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Kutina„.

POZIVAJU SE VLASNICI I OSOBE KOJE IMAJU PRAVNI INTERES DA PRISTUPE, u roku od 8 dana od dana objave ovog oglasa, U PROSTORIJE MOSLAVINE  d.o.o., Školska ulica 4, Kutina, svakim radnim danom od 7,00 do 15,00 sati ili da se pismeno izjasne na ponudu sporazumnog rješavanja imovinsko-pravnih odnosa (osnivanje prava služnosti).

Javni oglas -pdf

Završena procedura preuzimanja dijela radova na vodovodnom cjevovodu Ilova-Gojlo

Danas, 18.08.2022. godine dobivena je Potvrda o preuzimanju radova Cjelina A.1-3.2  Glavni opskrbni cjevovod i mreža naselja Ilova i Gojlo, u sklopu EU projekta Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Kutina čime je završeno preuzimanje dijela radova na vodovodnom cjevovodu Ilova/Gojlo.

 

Od danas kreću pripremni radovi za preuzimanje kućnih priključaka koje se očekuje od ponedjeljka 22.08.2022. godine.

Obavijest stanovnicima naselja Ilova i Gojlo - Pozivnica na sastanak o procedurama priključenja na vodoopskrbni sustav

Pozivamo sve stanovnike naselja Ilova i Gojlo koji su sklopili Ugovore za izvođenje priključka na sustav vodoopskrbe i one koji to namjeravaju da dođu na sastanak u SRIJEDU, 10.08.2022. godine, u 19.00 sati u Društveni dom Ilova na kojem će biti informirani o proceduri priključka na distributivnu mrežu i dobiti upute o načinu preuzimanja kućnih priključaka. 

Obavijest - Blagajna

Obavještavamo vas da blagajna Moslavine d.o.o. neće raditi u razdoblju od 29.07. - 04.08.2022. Sve naše uplate također možete izvršiti u Agram banci, Školska 11, Kutina (bez naknade).

Od 08.08 - 12.08.2022. blagajna nastavlja raditi skraćenim radnom vremenu 7:00-12:00 (s pauzom od 9:30-10:00).

Od 16.08. blagajna nastavlja raditi u redovnom radnom vremenu od 7:00-14:30 (s pauzom od 9:30-10:00).

Aglomeracija

U Kutini potpisan ključni ugovor projekta Aglomeracije vrijedan gotovo 100 milijuna kuna

U ponedjeljak, 27. lipnja 2022. godine, u Hotelu Kutina u Kutini, u sklopu našeg projekta, najvećeg infrastrukturnog projekta koji se trenutno provodi na području grada Kutine u Sisačko-moslavačkoj županiji, projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Kutina“, svečano je potpisan ključni ugovor projekta - Ugovora o projektiranju, izgradnji i pokusnom radu UPOV-a Kutina 23.000 ES III. stupanj pročišćavanja, anaerobna digestija mulja, kogeneracijsko postrojenje i s ...

Aglomeracija

Audio-vizualni uradak – Okrugli stol s predstavnicima MO Grada Kutine

U Poduzetničkom inkubatoru u Kutini, 10. svibnja 2022. godine, predstavljen je dosadašnji napredak u Projektu poboljšanja vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Kutina kroz koji će se izgraditi ili rekonstruirati više od 130 km mreže javne vodoopskrbe i odvodnje u 17 kutinskih naselja. U audio-vizualnom uratku na sljedećoj poveznici: