Novosti

Potpisan ugovor za izvođenje radova na sanaciji vodospremnika Kutina

U prostoru Moslavine d.o.o. ovaj tjedan potpisan je Ugovor sa izvođačem za Projekt obnove konstrukcije građevina – sanacija vodospremnika Kutina a koji se financira putem Ugovora o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava za operacije koje se financiraju iz Fonda solidarnosti Europske Unije.

Ugovor vrijedan 376.478,20 EUR (bez PDV-a) potpisan je između Moslavine d.o.o. i tvrtke MAR d.o.o.

Obavijest o radu blagajne

Obavještavamo vas da blagajna Moslavine d.o.o. zbog izmjene programa uslijed prijelaska na Euro neće radit u razdoblju 01.01.2023.- 15.01.2023. Nakon toga nastavlja raditi u redovnom radnom vremenu ponedjeljak-petak 8:00-13:00 s pauzom 9:30-10:00.

Sve naše uplate također možete izvršiti u Agram banci, Školska 11, Kutina (bez naknade). 

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Posjet svetog Nikole

Jučer je sveti Nikola posjetio djecu i unuke djelatnika Moslavine d.o.o. Krampusa nije poveo sa sobom jer su sva djeca i roditelji bili dobri. Sa sobom je ponio poklone za djecu, a ono što nije uspio ponijeti, obečao je ostaviti im u čizmice kod kuće. 

Zahvaljujemo na posjeti i veselimo se novoj za godinu dana. 

Potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava - Projekt "Smart water Moslavina"

Jučer je u vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“ u Petrinji obavljeno potpisivanje i svečana dodjela Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Nacionalnog plana za oporavak i otpornosti 2021.-2026. za „Projekt uvođenja digitalizacije usluga javne vodoopskrbe i pametno upravljanje vodovodnim sustavom na uslužnom području isporučitelja vodnih usluga Moslavina d.o.o. „Smart water Moslavina“ (priprema projektno-tehničke dokumentacije)“. Ugovor vrijedan 675.562,50kn (89.622,55€) potpisali su Ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Nataša Tramišak, mag. Iur. te direktor Moslavine d.o.o., mr.oec. Mijo Šepak. Nakon potpisa uslijedila je svečana dodjela Ugovora na kojoj su nazočili premijer mr. sc. Andrej Plenković i brojni ministri.

Novo radno vrijeme blagajne 8:00-13:00

Obavještavamo vas da blagajna Moslavine d.o.o. od 28.10.2022. trajno radi u novom radnom vremenu 8:00-13:00 s pauzom 9:30-10:00.

Sve naše uplate također možete izvršiti u Agram banci, Školska 11, Kutina (bez naknade). 

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Javni oglas (ponuda za osnivanje prava služnosti na zemljištu)

MOSLAVINA d.o.o. , u interesu Republike Hrvatske, prilazi realizaciji projekta izgradnja magistralnog cjevovoda Voloder – Gornja Gračenica,  u sklopu EU projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Kutina„.

POZIVAJU SE VLASNICI I OSOBE KOJE IMAJU PRAVNI INTERES DA PRISTUPE, u roku od 8 dana od dana objave ovog oglasa, U PROSTORIJE MOSLAVINE  d.o.o., Školska ulica 4, Kutina, svakim radnim danom od 7,00 do 15,00 sati ili da se pismeno izjasne na ponudu sporazumnog rješavanja imovinsko-pravnih odnosa (osnivanje prava služnosti).

Javni oglas -pdf