Novosti
Aglomeracija

Stigao dio opreme u sklopu provođenja projekta Aglomeracije Kutina

U sklopu projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Kutina“ danas (21. rujna 2021.) isporučen je dio opreme prema Ugovoru za nabavku opreme za održavanje sustava javne vodoopskrbe i odvodnje –  gospodarska vozila.

Aglomeracija

Aglomeracija Kutina Voda i Mi, put održive budućnosti: predstavljanje projekta

U sklopu provođenja projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Kutina“ izrađena je prva u nizu reportaža o projektu. U prvoj reportaži detaljno je predstavljen projekt, njegova veličina i važnost za cijeli moslavački kraj. Reportažu možete pogledati na sljedećoj poveznici: AGLOMERACIJA KUTINA Voda i Mi, put održive budućnosti: predstavljanje projekta - YouTube

Asfaltiranje ulice Matije Gupca

Obavještavamo stanovnike Ulice Matije Gupca u Kutini te spojnih ulica da danas, 08.07.2021. (četvrtak) kreće asfaltiranje nosivog i habajućeg sloja u predmetnoj ulici kao jedna od finalnih faza radova u sklopu EU sufinanciranog projekta "Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Kutina". Radovi bi trebali biti izvedeni kroz 4 radna dana. Zahvaljujemo na razumijevanju!