NovostiAglomeracija

Radovi na UPOV-u Kutina napreduju

Zemljani radovi na UPOV-u Kutina su trenutno u punom zamahu na biološkom dijelu buduće građevine, uključujući biološke bazene i sekundarne taložnike.

Aglomeracija

300. potpisnik Ugovora o priključku na Europski projekt Aglomeracije Kutina

Danas smo obilježili značajan trenutak za projekt "Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Kutina" potpisivanjem ugovora o priključku na vodoopskrbu 300. korisnika u 2024. godini! To predstavlja važan korak naprijed u provedbi projekta, koji je već ostvario 340 priključaka u 2022. i 2023. godini.

Aglomeracija

Sastanak o Aglomeraciji Kutina u Janja Lipi i Jamaricama

Na temu Aglomeracije održao se sastanak u Janja Lipi sa predstavnicima VMO Janja Lipa i Jamarice. S obzirom na veliki obujam prethodnih radova u spomenutim naseljima, na današnjem sastanku razgovarano je i o kućnim priključcima, kao i cjelokupnoj važnosti projekta Aglomeracije za područje Grada Kutine.

Aglomeracija

Sedma u nizu TV reportaža u sklopu projekta Aglomeracija Kutina

Na TV Mreži u srijedu, 11.10.2023. u 19 sati pogledajte sedmu u nizu reportaža snimljenih u sklopu provođenja projekta poboljšanja vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Kutina sufinanciranog sredstvima Europske unije. 


Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fondaPosredničko tijelo razine 1 MINISTARSTVO GOSPODARSTVA I ODRŽIVOG RAZVOJA gospodarstvo.gov.hr
Posredničko tijelo razine 2 HRVATSKE VODE www.voda.hr
EUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI www.strukturnifondovi.hr