Novosti
Aglomeracija

Sastanak o Aglomeraciji Kutina u Janja Lipi i Jamaricama

Na temu Aglomeracije održao se sastanak u Janja Lipi sa predstavnicima VMO Janja Lipa i Jamarice. S obzirom na veliki obujam prethodnih radova u spomenutim naseljima, na današnjem sastanku razgovarano je i o kućnim priključcima, kao i cjelokupnoj važnosti projekta Aglomeracije za područje Grada Kutine.

Pored predstavnika Grada Kutine, gradonačelnika Zlatka Babića i suradnika, sastanku su nazočili i predstavnici Moslavine d.o.o. među kojima i direktor Mijo Šepak, te predstavnici izvođača spomenutih radova.

Osim zadovoljstva dugoočekivanim vodovodom u prigradskim naseljima, predstavnici VMO-a istaknuli su i određene nedostatke koje su i sami izvođači radova usvojili te konstatirali kako će u idućih nekoliko dana ispraviti.

„Naime, komunikacija između VMO, Grada Kutine, ali i svih uključenih u projekt od iznimne je važnosti kako bi se spomenuto realiziralo na zadovoljstvo svih spomenutih. Projekt Aglomeracije dugo je iščekivan i priželjkivan u našem gradu te nam je cilj što kvalitetnije ga i dovršiti“, rekao je gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić.