Novosti
Aglomeracija

DAN OTVORENIH VRATA EU PROJEKTA „POBOLJŠANJE VODNOKOMUNALNE INFRASTRUKTURE AGLOMERACIJE KUTINA“ 30. LIPNJA U ŠKOLSKOJ ULICI 4

 

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije i ove godine organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata“ koji će se održavati u Hrvatskoj 30. lipnja i 1. srpnja. Moslavina d.o.o. koristi bespovratna sredstava Europske unije iz Kohezijskog fonda u ukupnom iznosu od 34.901.756,26 EUR, što je najveće ulaganje na području grada Kutine nakon izgradnje Petrokemije, i uključuje se u ovo nacionalno događanje organiziranjem Dana otvorenih vrata.

 

Dan otvorenih vrata EU projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Kutina“ održat će se u Kutini, u petak, 30. lipnja 2023. godine, ispred poslovnog prostora Moslavina d.o.o., Školska ulica 4, od 10 do 12 sati, a započet će konferencijom za medije. Na konferenciji će sudjelovati predstavnici Moslavine d.o.o. te predstavnici Mjesnih odbora Grada Kutine i naselja u kojima se provode radovi Projekta. Na prigodnom info pultu građanima će biti dostupni informativni i promotivni materijali projekta, osobe kojima će moći postaviti pitanja i dobiti od njih odgovore, a moći će se i ispuniti zahtjevi za priključenjem na novoizgrađenu javnu vodnokomunalnu infrastrukturu po povlaštenoj i sufinanciranoj cijeni.

 

Projekt je u završnoj godini EU sufinanciranja, velik dio radova je završen, a u onima u tijeku značajan napredak ostvaruje se na dnevnoj bazi.