Novosti
Aglomeracija

Redoviti koordinacijski sastanak na temu stanja na EU projektu „Poboljšanje vodno - komunalne infrastrukture aglomeracije Kutina“

U četvrtak, 9. rujna 2021. u prostoru Društva Moslavina d.o.o. u Kutini održan je redoviti koordinacijski sastanak na temu stanja na EU projektu „Poboljšanje vodno - komunalne infrastrukture aglomeracije Kutina“.

 

Predstavnici Hrvatskih voda izviješteni su o stanju radova na projektu Aglomeracije te planiranim radovima koji slijede. Nakon sastanka predstavnici Hrvatskih voda obišli su teren i uvjerili se u trenutno stanje radova. 

 

Sastanku je ispred Hrvatskih voda prisustvovao zamjenik generalnog direktora Davor Vukmirić sa suradnicima, gradonačelnik Kutine Zlatko Babić, direktor Moslavine d.o.o Mijo Šepak te predstavnici izvođača radova, voditelj projekta i FIDIC nadzorni inženjer.

 

Podsjećamo kako se radi o jednom od najvećih infrastrukturnih projekata u povijesti Grada Kutine i okolice. Projekt se realizira sredstvima EU fondova, nacionalnim te sredstvima lokalne samouprave. Njegovom realizacijom ostvarit će se učinkovito upravljanje sustavom odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda kroz vodoopskrbno područje Moslavine d.o.o.