NovostiAglomeracija

Potpisan ugovor s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije vezan uz projekt Aglomeracije Kutina

Direktor Moslavine d.o.o. Mijo Šepak potpisao je danas važan ugovor s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Ovaj ugovor odnosi se na financiranje vlastitog učešća Moslavine d.o.o., odnosno jedinice lokalne samouprave u projektu Aglomeracije Kutina, a Ministarstvo će s 1.300.000 eura sudjelovati u financiranju tog dijela projekta.

Projekt Aglomeracija Kutina ima za cilj poboljšati uvjete života i okoliša u području Kutine i okolice te unaprijediti komunalnu infrastrukturu. Potpisivanje ovog ugovora otvara vrata za dovršetak projekata koji će imati pozitivan utjecaj na lokalnu zajednicu.

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije prepoznalo je važnost projekta Aglomeracija Kutina te je odlučilo podržati Moslavinu d.o.o. u njegovom završavanju. Ravnatelj uprave za regionalni razvoj Ivan Bota istaknuo je da ovaj ugovor predstavlja uspješan primjer suradnje između lokalnih institucija i državne razine te pokazuje snagu partnerstva u ostvarivanju zajedničkih ciljeva i poboljšanju životnih uvjeta građana.


Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fondaPosredničko tijelo razine 1 MINISTARSTVO GOSPODARSTVA I ODRŽIVOG RAZVOJA gospodarstvo.gov.hr
Posredničko tijelo razine 2 HRVATSKE VODE www.voda.hr
EUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI www.strukturnifondovi.hr