NovostiAglomeracija

U studenom su radovi na nekim lokacijama Aglomeracije privedeni samom kraju

Mjesec studeni bio je radan na projektu Aglomeracije. Na nekoliko lokacija radovi su privedeni kraju te je nakon rekonstrukcije vodovodne mreže u pojedine dijelove grada stigao i dugo očekivani novi asfaltni sloj.

 

Sredinom mjeseca radove u Runjaninovoj te Moslavačkoj ulici u Kutini obišao je i gradonačelnik Zlatko Babić u pratnji direktora Moslavine d.o.o. Mije Šepaka, ovjerenog suradnika za upravljanje projektom Lovorka Labaša i pročelnika Eduarda Gelešića kako bi se uvjerili da svi radovi teku prema planu.

 

U sklopu projekta Aglomeracije u Runjaninovoj ulici izvršena je rekonstrukcija vodovodne mreže, odnosno napravljena je rekonstrukcija 42 kućna priključka. U dužini od 588 m za rekonstrukciju glavnog voda, kućne priključke i asfaltnu površinu utrošeno je gotovo 1,5 milijun kuna.

 

U Moslavačkoj ulici u projektu Aglomeracija Kutina izvedena je rekonstrukcija 651 m uličnog vodovoda od materijala PEHD profila DN110 (292 m) i DN125 (359 m). U sklopu radova rekonstruirano je i 70 kućnih priključaka. Ukupna vrijednost izvedenih radova u toj ulici iznosi 755.000,00 kn bez PDV-a, od čega na radove asfaltiranja spada 117.000,00 kn bez PDV-a.

 

I ovom prilikom zahvaljujemo građanima na iskazanom strpljenju prilikom provođenja radova. 


Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fondaPosredničko tijelo razine 1 MINISTARSTVO GOSPODARSTVA I ODRŽIVOG RAZVOJA gospodarstvo.gov.hr
Posredničko tijelo razine 2 HRVATSKE VODE www.voda.hr
EUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI www.strukturnifondovi.hr