NovostiAglomeracija

Radovi u sklopu projekta Aglomeracije u punom zamahu u naselju Gojlo

Realizacijom projekta  „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Kutina“ ukupno vrijednog 488.414.656,13 HRK, u naselju Gojlo će se na vodovodnu mrežu moći spojiti  84 kućanstva.

U tijeku je izvođenje radova na kućnim priključcima, njih 40 je već izvršeno te u ovom naselju najbolje možemo vidjeti kako teku građevinski radovi u projektu Aglomeracije, pošto su baš ovdje sami građevinski radovi i započeli krajem 2020. godine. Radovi u projektu Aglomeracije teku na više lokacija i u centru Kutine i u Ilovoj i Repušnici te iz dana u dan vidimo napredak. Kako se radovi na pojedinom gradilištu približavaju kraju, tako se otvara novo gradilište i kreću radovi u skladu s vremenom.

Radove u naselju Gojlo obišao je gradonačelnik Kutine Zlatko Babić u društvu direktora Moslavine d.o.o. Mije Šepaka, pročelnika Upravnog odjela za komunalni sustav, građenje i zaštitu okoliša Eduarda Gelešića i suradnika.

Gradonačelnik Babić iskoristio je priliku pozvati sugrađane da što prije podnesu zahtjeve za priključenjem na vodovode i kanalizacije koji su u izgradnji.


Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fondaPosredničko tijelo razine 1 MINISTARSTVO GOSPODARSTVA I ODRŽIVOG RAZVOJA gospodarstvo.gov.hr
Posredničko tijelo razine 2 HRVATSKE VODE www.voda.hr
EUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI www.strukturnifondovi.hr