Novosti

Obavijest potrošačima usluge sakupljanja i pročišćavanja otpadnih voda s područja naselja Husain, Batina i Ilova

Obavještavamo vas da su tijekom listopada 2023. dovršeni radovi na sustavu odvodnje u naseljima Husain, Batina i Ilova koji su se izvodili kroz EU sufinancirani projekt Poboljšanja vodnokomunalne infrastrukture Aglomeracije Kutina te je novi sustav u radu.

 

Otpadne vode sa područja naselja Husain, Batina i zapadnog dijela naselja Ilova sada se sakupljaju i pročišćavaju na Uređaju za pročišćavanje otpadnih voda u Kutini. Procesom pročišćavanja otpadnih voda poboljšavaju se higijenski sanitarni uvjeti, čija je svrha očuvanje zdravlja stanovništva te sprječava onečišćenje površinskih i podzemnih voda sa svrhom očuvanja i zaštite okoliša.

 

Ono što se time mijenja, za vas kao krajnje korisnike, je da osim usluge sakupljanja obavljamo i uslugu pročišćavanja otpadnih voda te vam sukladno tome, sa računom za 11. mjesec 2023. g. započinje naplata usluge pročišćavanja otpadnih voda kao i ostalim potrošačima s područja Grada Kutine kojima se obavlja ista usluga.

 

Fiksni dio za uslugu pročišćavanja otpadnih voda iznosi 0,35 € i plaća se neovisno o potrošnji. Varijabilni dio za uslugu pročišćavanja otpadnih voda iznosi 0,21236 € /m3 zbrinute otpadne vode.

 

Napominjemo da se cijene vodnih usluga nisu mijenjale.

 

Kompletan cjenik dostupan je na poveznici: www.moslavina-kutina.hr/Cjenik

 

Dodatne informacije možete dobiti na: (044) 691-422 ili (044) 691-434.