Novosti
Aglomeracija

Redoviti koordinacijski sastanak na temu stanja na EU projektu „Poboljšanje vodno - komunalne infrastrukture aglomeracije Kutina“

U utorak, 3. kolovoza 2021. u prostoru Društva Moslavina d.o.o. u Kutini održan je redoviti koordinacijski sastanak na temu stanja na EU projektu „Poboljšanje vodno - komunalne infrastrukture aglomeracije Kutina“.

 

Predstavnici Hrvatskih voda izviješteni su o stanju radova na projektu Aglomeracije te planiranim radovima koji slijede.

 

Sastanku je ispred Hrvatskih voda prisustvovao zamjenik generalnog direktora Davor Vukmirić, dipl.ing.bioteh sa suradnicima , gradonačelnik Kutine Zlatko Babić, direktor Moslavine d.o.o Mijo Šepak te predstavnici izvođača radova, voditelj projekta i FIDIC nadzorni inženjer.

 

Podsjećamo kako se radi o jednom od najvećih infrastrukturnih projekata u povijesti Grada Kutine i okolice. Projekt se realizira sredstvima EU fondova, nacionalnim te sredstvima lokalne samouprave. Njegovom realizacijom ostvarit će se učinkovito upravljanje sustavom odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda kroz vodoopskrbno područje Moslavine d.o.o.