Novosti
Aglomeracija

Redoviti koordinacijski sastanak na temu stanja na EU projektu „Poboljšanje vodno - komunalne infrastrukture aglomeracije Kutina.“

U četvrtak, 15. travnja u prostoru Društva Moslavina d.o.o. u Kutini održan je 3. koordinacijski sastanak na temu stanja na EU projektu „Poboljšanje vodno - komunalne infrastrukture aglomeracije Kutina.“

 

Sastanku su ispred Hrvatskih voda prisustvovali Vedran Deletis i Marijan Maršić, gradonačelnik Kutine Zlatko Babić, direktor Moslavine d.o.o Mijo Šepak te predstavnici izvođača radova, voditelj projekta i FIDIC nadzorni inženjer.

 

Predstavnici Hrvatskih voda izviješteni su o stanju radova na projektu Aglomeracije te planiranim radovima koji slijede. 

 

Podsjećamo kako se radi o jednom od najvećih infrastrukturnih projekata u povijesti Grada Kutine i okolice. Projekt se realizira sredstvima EU fondova, nacionalnim te sredstvima lokalne samouprave. Njegovom realizacijom ostvarit će se učinkovito upravljanje sustavom odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda kroz vodoopskrbno područje Moslavine d.o.o.