Novosti
Aglomeracija

Potpisan ugovor o izvođenju radova za projektiranje, izgradnju i pokusni rad na uređaju za kondicioniranje pitke vode - Ravnik II sufinanciran bespovratnim sredstvima EU

U sklopu projekta „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Kutina“ vrijednog 390.731.725 kn od čega 262.967.283 kn čine bespovratna sredstva Europske unije iz Kohezijskog fonda, u Popovači je 12.08.2020. godine potpisan Ugovor za projektiranje, izgradnju i pokusni rad na uređaju za kondicioniranje pitke vode – Ravnik II. Vrijednost ugovora je 40.447.641,00 kn (bez PDV-a), a putem otvorenog postupka javne nabave za izvođenje radova odabrana je tvrtka Vodotehnika d.d. iz Zagreba. Tehnologija novog postrojenja bit će slična postojećoj. Tu će se provoditi areacija, oksidacija, filtracija i dezinfekcija.

 

Ugovor su potpisali direktor Moslavine d.o.o. Mijo Šepak i direktor Vodotehnike Šimun Lušić. Potpisivanju Ugovora nazočili su i gradonačelnik Grada Popovače g. Josip Mišković, gradonačelnik Grada Kutine g. Zlatko Babić, zamjenik voditelja sektora EU projekata u Hrvatskim vodama Goran Milaković, stručni suradnici iz Moslavine d.o.o. i predstavnici medija.

 

Više možete pročitati na poveznici:

https://www.kutina.hr/Vijesti/Citanje-vijesti/ArticleId/34370/oamid/1491

 

Više slika možete pogledati u Galeriji.