NovostiAglomeracija

Potpisan Ugovor o isporuci opreme za održavanje sustava javne vodoopskrbe i odvodnje

U prostoru Moslavine d.o.o. 18. siječnja potpisan je Ugovor o isporuci opreme za održavanje sustava javne vodoopskrbe i odvodnje. Ugovor vrijedan 5.012.800,00 kn (bez PDV-a) dio je EU projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Kutina“ ukupno vrijednog 488.414.656,13 HRK.

 

Radi se o Ugovoru koji pokriva nabavu opreme Grupe 1, odnosno specijalnih vozila i opreme. Zahvaljujući ovom Ugovoru bit će nabavljeno kombi – vozilo sa opremom za propuštanje cijevovoda, agregat za struju, pokretne crpke za ispumpavanje vode, canal – jet kamion, kombi – vozilo sa opremom za video nadzor kanalizacije, prijenosna muljna pumpa za sanitarnu otpadnu vodu, oprema za ispitivanje prisutnosti plinova, oprema za provjetravanje u građevinama za javnu odvodnju, visokotlačni uređaj za ispiranje građevina za javnu odvodnju.

 

Nova oprema će omogućiti funkcionalniji rad sustava, koji će nakon završetka projekta biti veći za 49,6 km vodoopskrbne mreže te 38,3 km odvodnje.

 

Ugovor su potpisali direktor Moslavine d.o.o. Mijo Šepak i predstavnik tvrtke Agra trgovina Srećko Oroz.

 

Osim opreme, Ugovorom je predviđena i obuka djelatnika Moslavine d.o.o. koji će istu koristiti.

 

 

Potpisan Ugovor o isporuci opreme za održavanje sustava javne vodoopskrbe i odvodnje

 

 


Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fondaPosredničko tijelo razine 1 MINISTARSTVO GOSPODARSTVA I ODRŽIVOG RAZVOJA gospodarstvo.gov.hr
Posredničko tijelo razine 2 HRVATSKE VODE www.voda.hr
EUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI www.strukturnifondovi.hr