Moslavina d.o.o.
Školska ulica 4, Kutina
tel:  044/691-411
fax: 044/691-414
Nalazite se ovdje: NOVOSTI

 

malaISO22000.jpg

POTPISAN UGOVOR O SANACIJI KOMUNALNE DEPONIJE

ugovor_deponija_mala.jpgSanacija divljeg deponija na ulasku u sam park prirode Lonjsko polje današnjim potpisom prestaje biti problemom o kojem se samo priča jer početkom 10. mjeseca, počinju radovi na njegovoj sanaciji. Posao vrijedan 32 mln kn izvodit će najpovoljnija tvrtka Viadukt d.d.d. iz Zagreba, na temelju projekta koji je izradila zagrebačka tvrtka Hidroplan d.o.o.

"Nakon velikog posla koji smo prethodno morali odraditi, Kutina među prvima pristupa sanaciji komunalne deponije, zbog čega sam izuzetno zadovoljan. To samo dokazuje da vodimo brigu o zbrinjavanju otpada u skladu s hrvatskim, ali i europskim standardima", rekao je direktor Moslavine d.o.o., Mijo Šepak.

Projektantica Dragica Pašović iz Hidroplana ukratko je prezentirala projekt čije će rješenje biti izvedeno na površini od 13 hektara. Posao bi prema ugovorenom roku trebao biti gotov do kraja sljedeće godine, a 80 posto sredstava financira se iz Fonda za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti, dok će ostalih 20 posto osigurati jedinice lokalne samouprave: Grad Kutina, te općine Popovača i Velika Ludina. Predsjednik Uprave Viadukta, Joško Mikulić, govorio je o iskustvima tvrtke u izvođenju sličnih radova, pri čemu je spomenuo i sanaciju zagrebačke deponije na Jakuševcu.

"Zadovoljan sam što krećemo s realizacijom ovog projekta. Sada će građani Kutine moći jasno vidjeti zašto na svojim računima izdvajaju novac za sanaciju divlje deponije, te na koji će način taj novac biti utrošen", kazao je gradonačelnik Davor Žmegač.

Preneseno sa: www.kutina.hr

 
Povratak
 
DOKUMENTI  

Anketa  
Jeste li spojeni na sustav vodoopskrbe?
Pošalji anketu  Rezultati ankete

Copyright ©  Moslavina d.o.o. :: Stranice izradio OmniAspect d.o.o. :: Login