Moslavina d.o.o.
Školska ulica 4, Kutina
tel:  044/691-411
fax: 044/691-414
Nalazite se ovdje: NOVOSTI

 

malaISO22000.jpg

JAVNA TRIBINA: "KUTINA - ZDRAVI GRAD"

prezentacija kutina zdrav grad mala.jpgDana, 11.ožujka 2007. god. držana je u Arcusu Javna rasprava u okviru programa Kutina- zdravi grad na temu Zaštita vode i tla na kojoj je direktor Moslavine d.o.o. izlagao četiri projekta koji su planirani za razdoblje do 2014. godine:
1.) Sanacija deponije komunalnog otpada
2.) Izgradnja magistralne i lokalne vodovodne mreže
3.) Izgradnja kanalizacijske mreže
4.) Izgradnja biološkog pročistača otpadnih voda
Javna rasprava je bila vrlo posjećena, a na brojna pitanja odgovarali su naizmjenično direktor Mijo Šepak i gradonačelnik Davor Žmegač. O projektu  Sanacija deponije komunalnog otpada Kutina govorila je projektantica Hidroplan d.o.o. Dragica Pašović i odgovarala na pitanja učesnika javne rasprave, a o biološkom pročišćavanju otpadnih voda govorio je i rukovoditelj RJ JKH  Ivan Crnković.
Pitanja koja su postavljali sudionici ove rasprave i odgovori koje su na pitanja davali organizatori  javne rasprave, pokazuju da se Program Kutina-Zdravi grad provodi na načelima Izvedivost-Održivost-Javnost.

Slijedeća slika prikazuje nacrt deponije poslije sanacije. Sjeveroistočna i sjeverni dio jugozapadne plohe se zatvaraju (saniraju), dok se na južni dio jugozapadne plohe nastavlja deponirati otpad do otvorenja regionalne deponije.

deponija novo ispravljeno MANJA.jpg

 
Povratak
 
DOKUMENTI  

Anketa  
Jeste li spojeni na sustav vodoopskrbe?
Pošalji anketu  Rezultati ankete

Copyright ©  Moslavina d.o.o. :: Stranice izradio OmniAspect d.o.o. :: Login