Moslavina d.o.o.
Školska ulica 4, Kutina
tel:  044/691-411
fax: 044/691-414
Nalazite se ovdje: NOVOSTI

 

malaISO22000.jpg

KUTINA IMA DOVOLJNO VODE

ravnik_press1.jpg"Vodoopskrba građana na području grada Kutine i u općinama Popovača i Velika Ludina odvija se normalno i nakon što je prošao prvi val vrućina" – rekao je Mijo Šepak, direktor Moslavine d.o.o. danas na konferenciji za novinare održanoj na crpilištu vode u Ravniku.
U odnosu na lipanj ove godine, unazad nekoliko dana povećana je proizvodnja vode na crpilištu za 37, 5 %. Prosječna potrošnja u lipnju bila je oko 6 i pol tisuća kubika vode, danas ona iznosi 6 tisuća i 700 kubika ,a u najvećem razdoblju potrošnje trošilo se gotovo 8 tisuća kubika vode na dan.
Ravnik zgrada mala.jpg"Možemo reći da smo pravovremenim investicijama unazad nekoliko godina i ažurnim reagiranjem na sva propuštanja koja su bila, doveli vodoopskrbni sustav u takvo stanje da smo ovaj prvi val velikih vrućina izdržali bez ijednog dana da su građani Kutine, Velike Ludine i Popovače ostali bez vode. Pred nama su i određene investicije: bušenje zamjenskog bunara i izgradnja spojnog cjevovoda prema Ravniku i Osekovu." – zaključio je Šepak.
Zadovoljstvo dobrim funkcioniranjem sustava vodoopskrbe izrazili su i Davor Žmegač, gradonačelnik grada Kutine, te Josip Mišković, načelnik općine Popovača.
"Pozivam građane da i dalje racionalno troše vodu i smatram da onda neće biti nikakvih problema" – rekao je Žmegač. Pozivu na racionalnu potrošnju pridružio se i načelnik općine Popovača, ističući da je crpilište vode u Ravniku zajedničko dobro Općina Popovača i Velika Ludina i Grada Kutine.

PREUZETO SA: www.kutina.hr

 
Povratak
 
DOKUMENTI  

Anketa  
Jeste li spojeni na sustav vodoopskrbe?
Pošalji anketu  Rezultati ankete

Copyright ©  Moslavina d.o.o. :: Stranice izradio OmniAspect d.o.o. :: Login