Moslavina d.o.o.
Školska ulica 4, Kutina
tel:  044/691-411
fax: 044/691-414
Nalazite se ovdje: NOVOSTI

 

malaISO22000.jpg

NOVA ODVODNA KANALSKA MREŽA

rov_stuparica.jpgU tijeku su radovi na izgradnji produžetka kanalizacijskog cjevovoda u Ulici Mije Stuparića u Kutini. Polažu se PP/PE korugirane GIGAPIPE cijevi iz polietilena visoke gustoće, profila 200 i 500 mm kojima će se odvoditi kućanske otpadne i oborinske vode. Vrijednost radova izgradnje 460 metara glavne i 130 metara sekundarne kanalske mreže je 550 000 kn, a sredstva je osigurala Moslavina d.o.o.

cijevi.jpgNamjera investitora je izgraditi produžetak postojećeg kanalizacijskog  cjevovoda, odnosno do kraja ulice Mije Stuparića  s izgrađenim obiteljskim kućama. Trasa cjevovoda smještena je po istočnoj strani ulice na udaljenosti cca 4 m mjereno od buduće osovine kolnika. Gornji rub kanalizacijske cijevi biti će na dubini većoj od 80 cm ispod uređenog terena, kako bi se osigurao dovoljan nadsloj u pogledu statičke i termičke zaštite.

Za kanalizacijski cjevovod predviđene su Drossbachove korugirane cijevi izrađene iz polipropilena koji je karakteriziran  izvrsnim omjerom krutosti i fleksibilnosti. Zahvaljujući unaprijeđenoj tehnologiji korugiranja, GIGAPIPE korugirane plastične cijevi su lakše  i istovremeno čvršće u odnosu na uobičajene krute cijevi.

Više slika možete pogledati u Galeriji!

 
Povratak
 
DOKUMENTI  

Anketa  
Jeste li spojeni na sustav vodoopskrbe?
Pošalji anketu  Rezultati ankete

Copyright ©  Moslavina d.o.o. :: Stranice izradio OmniAspect d.o.o. :: Login