Moslavina d.o.o.
Školska ulica 4, Kutina
tel:  044/691-411
fax: 044/691-414
Nalazite se ovdje: NOVOSTI

 

malaISO22000.jpg

Računalna mreža za upravljanje poslovnim procesima

LAN (Local Area Network) lokalna računalna mreža za upravljanje poslovnim procesima u funkciji je od siječnja 2005. godine, izvedenoj prema projektu PULSO d.o.o Kutina.


Server-poslužitelj

Postavljena su 32 priključna mjesta za računala, 30 u upravnoj zgradi i 2 u skladištu. U centralnoj komunikacijskoj prostoriji u upravnoj zgradi postavljen je pasivni zidni trodjelni komunikacijski ormar. Unutar ormara postavljeni su razdjelni panel za 24 priključka i preklopnik. Na preklopnik je spojen server. Umreženo je 15 računala u zgradi na lokaciji u Zagrebačkoj 1 s nedalekim skladištem, dok je udaljena blagajna umrežena bežično preko specijalnih uređaja.

Na ovaj način povezani su: komercijala, računovodstvo, skladište, blagajna, obračun. Oni također koriste i određeni softver zadužen za upravljanje poslovnim procesima: nabavom, prodajom, ugovaranjem, održavanjem, financijama. Taj softver je proizvod firme Infodesign iz Varaždina i također je baziran na klijent-server strukturi. Time je omogućeno lakše komuniciranje među djelatnicima i povećana je kvaliteta usluge prema kupcima. Uprava ima trenutačan, lagan i direktan pristup do financijskih i svih drugih podataka u realnom vremenu te pristup do pokazatelja nužnih za donošenje kompetentnih odluka temeljenih na komparativnoj analizi a ne na iskustvu i intuiciji. Sustav je izgrađen sukladno standardu upravljanja kvalitetom prema normi EN ISO 9001:2000 i ISO 12119 standardom u vezi pouzdanosti i učinkovitosti programa.
(objavljeno u INFOTREND br. 134/11/2005, str.61-62.)
 
Povratak
 
DOKUMENTI  

Anketa  
Jeste li spojeni na sustav vodoopskrbe?
Pošalji anketu  Rezultati ankete

Copyright ©  Moslavina d.o.o. :: Stranice izradio OmniAspect d.o.o. :: Login