Moslavina d.o.o.
Zagrebačka 1, Kutina
tel:  044/691-411
fax: 044/691-414
Nalazite se ovdje: NOVOSTI

 

malaISO22000.jpg

AKTUALNA PROBLEMATIKA U VODOOPSKRBI I ODVODNJI

Ovogodišnji tradicionalni stručno-poslovni skup s međunarodnim sudjelovanjem, u organizaciji Hrvatske grupacije vodovoda i kanalizacija, bio je održan od 4. – 8. 10. 2017. godine u Vodicama, te su i predstavnici Moslavine d.o.o.  svojom nazočnošću bili sastavni dio jednog od najvećih godišnjih događanja na polju vodnog gospodarstva u Europi.

Ovogodišnji skup je maksimalno orijentiran prema vodno-komunalnom gospodarstvu, te je prijavljeno preko stotinu radova  što dokazuje koliko je velik interes za teme s kojima se svakodnevno susrećemo. 

Direktor društva mr. Mijo Šepak i rukovoditeljica ekonomskih, pravnih i općih poslova, mr.sc. Josipa Lisak Klepica su pripremili stručni rad na temu „Poslovanje javnih isporučitelja vodnih usluga nakon provedbe EU projekata“, kojim su upozorili na  buduće izazove javnih isporučitelja vodnih usluga nakon provedbe projekata.

Iako su pojedini  javni isporučitelji  već  iskusni u privlačenju i korištenju sredstava iz EU fondova, a dok su neki još u samom procesu provedbe projekata,  svi se još uvijek susrećemo s različitim preprekama, te postoje još uvijek otvorena pitanja za koja se traže najbolja rješenja.  Cilj je da se iskustva dijele i druženje ponavlja iz godine u godinu, kako bismo u budućnost konačno uspjeli započeti završili projekte s maksimalnom efikasnošću. 


 
Povratak
 
Anketa  
Jeste li spojeni na sustav vodoopskrbe?
Pošalji anketu  Rezultati ankete

Copyright ©  Moslavina d.o.o. :: Stranice izradio OmniAspect d.o.o. :: Login