Moslavina d.o.o.
Školska ulica 4, Kutina
tel:  044/691-411
fax: 044/691-414
Nalazite se ovdje: NOVOSTI

 

malaISO22000.jpg

ZAVRŠETAK GRADNJE KANALIZACIJE U RADIĆEVOJ ULICI U KUTINI

Postavljanjem zadnje šahte na kraju ulice završena je gradnja kanalizacije u Radićevoj ulici duljine 4,5 km vrijednosti oko 7 mil. kn.

U obilasku gradilišta o tehničkim osobinama projekta govorio je Mijo Šepak, direktor Moslavine d.o.o. koja je ispred Grda Kutine investitor. "Kanalizacijski ustav u Radićevoj ulici je u promjeru 300 mm, dužine 4,5 km, a tlačni vod još dodatno 1700 m. Na kraju ulice napravljena je prepumpna stanica kapaciteta 43 m3/h koja će pumpati otpadne vode iz ustava prema uređaju za pročišćavanje otpadnih voda u Sisačkoj ulici." 
Nakon tehničkog pregleda i dobivanja uporabne dozvole po prvi put stanovnici Radićeve ulice moći će se priključiti na kanalizaciju što će biti veliki iskorak u poboljšanju kvalitete života te doprinos zdravstvenoj zaštiti i očuvanju prirode i okoliša.

"Obje strane Radićeve ulice imaju mogućnost priključka na kanalizaciju. Kad bude izdana uporabna dozvola očekujem i pozivam građane da se priključe na kanalizacijski sustav, jer to je vrijedna investicija više od 5,5 mil kn bez PDV, koje sufinanciraju Hrvatske vode i Moslavina d.o.o. tj. Grad Kutina. Mislim da takva sredstva uložiti, a da se ne ostvari očekivani postotak priključenosti ne bi bilo dobro. Ne samo što se tako štiti okoliš, štiti se i zdravlje stanovnika Radićeve ulice, a posredno i svih građana Kutine.)
Završena je i gradnja sustava odvodnje uz tzv. Tonkovićev put te se uskoro očekuje i uređenje te spojne ceste Radićeve i Sisačke ulice pa će uskoro i promet kamiona biti preusmjeren na taj pravac.

preneseno sa www.kutina.hr
 
Povratak
 
DOKUMENTI  

Anketa  
Jeste li spojeni na sustav vodoopskrbe?
Pošalji anketu  Rezultati ankete

Copyright ©  Moslavina d.o.o. :: Stranice izradio OmniAspect d.o.o. :: Login