Moslavina d.o.o.
Školska ulica 4, Kutina
tel:  044/691-411
fax: 044/691-414
Nalazite se ovdje: NOVOSTI

 

malaISO22000.jpg

11 GODINA USPJEŠNOG POSLOVANJA MOSLAVINE d.o.o.

Moslavina d.o.o. jedna je  od najuspješnijih tvrtki javne vodoopskrbe i odvodnje u Hrvatskoj. Od 25 takvih tvrtki poslovni časopis Lider objavio je kako je Moslavina d.o.o. na 7. mjestu. Prema kriteriju novostvorene vrijednosti „Lider“ je Moslavinu d.o.o. svrstao na 471. mjesto u konkurenciji svih tvrtki u Hrvatskoj. 

Moslavina d.o.o. obavlja usluge javne vodoopskrbe i odvodnje na području Gradova Kutina i Popovača te Općine Velika Ludina. U 2013. godina na crpilištu u Ravniku crpljeno je 1,82 mil. m3 vode, a prerađeno je i isporučeno 1,65 mil. m3. U sustavu javne odvodnje Moslavina d.o.o. je prošle godine obradila 1,7 mil. m3 otpadnih voda na pročistaču u Kutini.

Prema podacima Privrednog vjesnika, Moslavina d.o.o. je među 400 najboljih tvrtki u Hrvatskoj. U Sisačko-moslavačkoj županiji tvrtka je na 21. mjestu po ukupnom prihodu u 2013. (42,9 mil. kn). Moslavina d.o.o. je na drugom mjestu prema ostvarenoj dobiti i na 17. mjestu po broju zaposlenih (114) izvijestio je direktor Moslavine d.o.o. na konferenciji za novinare.  

„Već jedanaest godina zaredom Moslavina d.o.o. Kutina bilježi pozitivno poslovanje što nas svrstava iz godine u godinu među 500 najboljih tvrtki u RH, kako u širokoj konkurenciji po djelatnostima tako i konkurenciji u djelatnosti kojima se bavimo.”, rekao je mr. Mijo Šepak, direktor Moslavine d.o.o. te je objasnio uspjehe tvrtke. “Izvršena reorganizacija dala je pozitivne rezultate, kako u samom poslovanju i povećanju imovine društva za više od 150 milijuna kuna, tako i u stvaranju prepoznatljivog društva za javnu vodoopskrbu i odvodnju u svim važnim državnim institucijama, od resornih ministarstva do tvrtke Hrvatske vode gdje su prepoznati potencijali i predanost razvojnim programima.“

Održivi razvoj jedna je od glavnih odrednica u poslovanja Moslavine d.o.o., naglasio je M. Šepak. „To je rezultiralo imenovanjem tvrtke za nositelja programa Regionalnog vodovoda Moslavačka posavina za područje Gradova; Kutina, Popovača, Novska i Općina; V. Ludina, Lipovljani, Jasenovac. Današnji projekt regionalnog vodovoda „Moslavina“ sa aglomeracijom Kutina i Popovača vrijedan je više od 300 milijuna kn. Izrađen je i prihvaćen te ide u realizaciju koncem 2015 g. Realizacijom tog projekta dobit će se pokrivenost mrežama vodoopskrbe i odvodnje preko 90% za građane. Značajno će se povećati potencijal gospodarskog razvoja i ulaganja jer je teško zamisliva veća gospodarska aktivnost bez uređene komunalne infrastrukture.“

Razvoj i nastojanja za poboljšanje usluge vodoopskrbe i odvodnje određeni su ciljevima Moslavine d.o.o. „Naši daljnji ciljevi su i nadalje, postati regionalni distributer javne vodoopskrbe i odvodnje, nominacija i ostvarenje projekata iz fondova EU, izgradnja biološkog uređaja za pročišćavanje otpadnih voda te omogućiti priključak potrošačima na vodoopskrbu i odvodnju. Misija je osigurati kontinuiranu, sigurnu i kvalitetnu javnu vodoopskrbu, uspostaviti objedinjeni i učinkoviti sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda i ostvariti zadovoljstvo kupaca visokom kvalitetom usluge uz pružanje potpore i koristi općoj društvenoj zajednici u njezinom svakodnevnom životu. Vizija je „Voda za budućnost“., zaključio je direktor Moslavine d.o.o.
 
Povratak
 
DOKUMENTI  

Anketa  
Jeste li spojeni na sustav vodoopskrbe?
Pošalji anketu  Rezultati ankete

Copyright ©  Moslavina d.o.o. :: Stranice izradio OmniAspect d.o.o. :: Login