Moslavina d.o.o.
Školska ulica 4, Kutina
tel:  044/691-411
fax: 044/691-414
Nalazite se ovdje: NOVOSTI

 

malaISO22000.jpg

BUNAR ILI GRADSKI VODOVOD?

Onečišćenje bunara često je uslijed poplava, obilnih kiša, utjecaja podzemnih tokova i atmosferilija. Voda iz bunara upitne je zdravstvene ispravnosti. U bunarskoj vodi prisutne su bakterije i živi organizmi. Njihova razina se stalno mijenja i građani nisu sigurni da li je prešla granicu zdravstvene ispravnosti. U vodi iz gradskog vodovoda nisu prisutne ni bakteriji ni živi organizmi, a zdravstvena ispravnost se ispituje više od 1000 puta godišnje. Kvalitetu jamči i sustav ISO 22000 u procesu proizvodnje vode Moslavine d.o.o.

 

Stalna isporuka kvalitetne i zdrave vode prednost je priključenja na vodoopskrbni sustav Moslavine d.o.o. U svakom trenutku, u neograničenim količinama građani iz gradskog vodovoda dobivaju zdravu pitku vodu za sve njihove potrebe.

Naknade za priključenje na gradski vodovod ukinute su. Cijene priključaka su povoljne, za vodovod od 1.500 do 2.000 kn te za odvodnju od 350 do 700 kn. Postupak podnošenja zahtjeva i priključenja je pojednostavljen i ubrzan.

Kvaliteta življenja i sigurnost u zdravstvenu ispravnost vode činjenice su o kojima treba razmisliti u traženju odgovora na pitanje: bunar ili gradski vodovod?

 

 
Povratak
 
DOKUMENTI  

Anketa  
Jeste li spojeni na sustav vodoopskrbe?
Pošalji anketu  Rezultati ankete

Copyright ©  Moslavina d.o.o. :: Stranice izradio OmniAspect d.o.o. :: Login