Moslavina d.o.o.
Školska ulica 4, Kutina
tel:  044/691-411
fax: 044/691-414
Nalazite se ovdje: NOVOSTI

 

malaISO22000.jpg

JEFTINIJE I BRŽE PRIKLJUČENJE NA VODOOPSKRBU I ODVODNJU

Zahtjev za priključenje građevine ili druge nekretnine na gradski vodovod ili odvodnju podnosi vlasnik ili opunomoćenik u sjedištu Moslavine d.o.o. (Zagrebačka 1, Kutina). Uz Zahtjev koji se može preuzeti u sjedištu Moslavine d.o.o. ili sa internetske stranice potrebno je priložiti slijedeće dokumente: 
- dokaz o legalnosti građevine (Građevinska dozvola ili Rješenje o uvjetima građenja ili Potvrdu glavnog projekta ili Rješenje o izvedenom stanju ili Uvjerenje o starosti građevine), 
- Vlasnički list (može i neslužbena verzija sa "uređena zemlja") i 
- Kopiju katastarskog plana (samo za odvodnju).

Vrijeme priključenja znatno je skraćeno, jer je postupak pojednostavljen. Nakon predaje zahtjeva djelatnici Moslavine d.o.o. telefonski će kontaktirati podnositelja, odnosno vlasnika građevine za koju se traži priključak. Nakon obilaska terena Moslavina d.o.o. izradit će Troškovnik i pozvati podnositelja Zahtjeva na potpisivanje Ugovora za izvođenje priključka. Kad vlasnik građevine ispuni svoje obaveze i izvede građevinske radove moguće je spajanje na sustav javne vodoopskrbe ili odvodnje.

Troškovi priključka ovise o lokaciji i duljini priključka te za prosječne korisnike, za osnovne radove, iznose od 1.500 do 2.000 kn. Moslavina d.o.o. za potrošače može izvesti i ostale radove koji nisu uključeni u cijenu osnovnih radova (kopanje, podbušivanje, šahta).

Niža cijena, jednostavnije i brže priključenje prilika su za sve građane koji se dosad nisu spojili na gradski vodovod da to učine. Prilika je to i za građane u naseljima gdje su ove godine izgrađeni ulični vodovodi: Katoličke Čaire, Selište i Kutinska Ciglenica. Spajanjem na gradski vodovod građani po povoljnoj cijeni osiguravaju dovoljne količine pitke vode za zadovoljenje svih svojih potreba.

 
Povratak
 
DOKUMENTI  

Anketa  
Jeste li spojeni na sustav vodoopskrbe?
Pošalji anketu  Rezultati ankete

Copyright ©  Moslavina d.o.o. :: Stranice izradio OmniAspect d.o.o. :: Login