Moslavina d.o.o.
Školska ulica 4, Kutina
tel:  044/691-411
fax: 044/691-414
Nalazite se ovdje: NOVOSTI

 

malaISO22000.jpg

NOVI IZGLED MJESEČNOG RAČUNA

Moslavina d.o.o. je na računima za vodu i odvodnju uvela 2D bar kod. Na taj se način potrošačima želi omogućiti jednostavnije plaćanje računa uz manje provizije. Uz ovu glavnu novinu računi Moslavine d.o.o. od kolovoza imaju i novi izgled sa još više informacija važnih za potrošače. 

Povoljnije plaćanje računa još je jedna prednost uplatnica sa 2D bar kodom. Moslavina d.o.o. uvođenjem novog računa izašla je u susret potrošačima na distributivnom području i omogućila plaćanje računa uz niže provizije. Zahvaljujući uvođenju 2D bar koda građani osim u poslovnicama banaka i FINA-e račune mogu platiti i u nekim trgovinama i kioscima.

Pregledniji račun sa više podataka Moslavine d.o.o. omogućava potrošačima bolji uvid i kontrolu potrošnje vode te upravljanje kućnim financijama. Na novom računu Moslavine d.o.o. potrošači dobivaju točne podatke o početnom i završnom stanju brojila na vodomjeru u obračunskom razdoblju, analizu utroška vode u grafičkom prikazu te saldo na kartici kupca u knjigovodstvu Moslavine d.o.o. Grafički prikaz moguć je za potrošače koji imaju brojilo, a u slučaju više brojila (topla i hladna voda) prikazana je utrošena voda po svakom brojilu.

Moslavina d.o.o. se novim izgledom računa prilagođava EU standardima. Tako se plaćanje računa izvršava na IBAN broj (umjesto na broj žiro računa).  Prilikom plaćanja računa internet bankarstvom preporuča se oprez kako bi se izbjegle greške i plaćanje računa nekom drugom. Događa se da račun Eko Moslavine potrošači uplate na žiro račun Moslavine d.o.o.
 
Povratak
 
DOKUMENTI  

Anketa  
Jeste li spojeni na sustav vodoopskrbe?
Pošalji anketu  Rezultati ankete

Copyright ©  Moslavina d.o.o. :: Stranice izradio OmniAspect d.o.o. :: Login