Moslavina d.o.o.
Školska ulica 4, Kutina
tel:  044/691-411
fax: 044/691-414
Nalazite se ovdje: NOVOSTI

 

malaISO22000.jpg

DONACIJA VRTIĆIMA POVODOM DANA PLANETA ZEMLJE

Poznata je činjenica da navike stvorene u djetinjstvu ostaju za čitav život. Stoga je izuzetno važno već  u najranijoj dobi dijeteta stvoriti naviku da odvojeno prikupljanje otpada postane način funkcioniranja djece, rekla je rukovoditeljica Odvoza i zbrinjavanja otpada, Adrijana Cvrtila. 

Organizacijom sustava primarne reciklaže unutar dječjih vrtića pruža se mogućnost da djeca spoznaju potrebu i način odgovornog ponašanja prema prirodi. Ponukani time, Moslavina d.o.o. je postavila posude za odvojeno prikupljanje otpada u vrtiće na području Kutine, Popovače i Velike Ludine.  

Posude iz programa posuda „ŽIVOTINJICE“ (medo i dupin) služe za odvojeno prikupljanje papira i plastike. Prilagođene su svojim oblikom upravo djeci, a zbog simpatičnog izgleda motiviraju djecu te time zasigurno olakšavaju posao odgajatelja. Posude su izrađene od visoko kvalitetnog materijala durapola. Taj materijal je izrazito  otporan na grebanje, habanje, vlagu i nije toksičan za djecu. Posude imaju pozitivno mišljenje ministarstva i agencije za odgoj i obrazovanje. 

Naša budućnost je bezdeponijsko društvo. Društvo u kojem odbačene stvari nećemo tretirati kao otpad, već kao vrijedne sirovine koje ćemo vračati u tehnološke procese i na taj način štedjeti prirodne resurse i sačuvati našu majčicu zemlju za opstanak ljudi, flore i faune, rekla je Adrijana Cvrtila. Za kraj je dodala: Obaveza nas odraslih je educirati djecu o pravilnom postupanju s otpadom i na taj način im omogućiti čistu zemlju, plavo nebo i bistro more. 

Na svečanosti predaje posuda za otpad, djeca iz objekta Maslačak na daru su zahvalila Moslavini d.o.o. kraćim recitacijama i pjesmama te zahvalnicom.
 
Povratak
 
DOKUMENTI  

Anketa  
Jeste li spojeni na sustav vodoopskrbe?
Pošalji anketu  Rezultati ankete

Copyright ©  Moslavina d.o.o. :: Stranice izradio OmniAspect d.o.o. :: Login