Moslavina d.o.o.
Školska ulica 4, Kutina
tel:  044/691-411
fax: 044/691-414
Nalazite se ovdje: NOVOSTI

 

malaISO22000.jpg

MOSLAVINA d.o.o. SPONZOR KNJIGE „MOJA PRIČA“

Moslavina d.o.o. ove godine slavi 50 godina svog djelovanja i rado je prihvatila biti sponzor tiskanja knjižice Moja priča. To je zbir dječjih radova učesnika kreativne radionice, koji su prvi puta na takav način promovirani u znak zahvale učiteljima i mentorima za poticanje djece na kreativno pisanje, u kojem pored talenta pokazuju i svoj način života, mišljenja i gledanja na zbivanja oko sebe.

PB076706.jpg

Ideju o raspisivanju natječaja kreativnog pisanja „Moja priča“dalo je Dječje gradsko vijeće Grada Kutina u povodu Dana Grada Kutine, a organizirala je Knjižnica i čitaonica Kutina.

Na natječaj je poslan trideset jedan pjesnički i prozni rad od trideset učenika 5-8 razreda osnovne škole Grada Kutine. Jedna od tema radova je bila i voda. Sve radove je ocijenilo stručno povjerenstvo: književnik Jadranko Bitec, magistra primarnog obrazovanja Ljiljana Košak i ravnateljica Knjižnice i čitaonice Kutina Jadranka Del Ponte.

PB076742.jpg

Svečana promocija najuspješnijih dječjih radova s natječaja  „Moja priča“održana je 7.11.2011. godine u Knjižnici i čitaonici Kutina pod pokroviteljstvom Grada Kutina. Tom je prilikom pohvaljeno za kvalitetu 10 radova koje su napisali učenici: Iva Soldo, Tina Blaško, Martina Žalac, Ana Ptičar, Matej Erceg, Sara Ivandić, Matija Đukić, Antonia Lovrić, Korina Valjak i Bruna Habek.
Zbog izvrsnosti radova nagrađeno troje najboljih: Helena Lujanović, 8. razred OŠ Vladimira Vidrića za prozno stvaralaštvo Od izvora do ušća, Anja Sokol, 6. razred OŠ Mate Lovraka za prozno stvaralaštvo Pismo i  Petra Sopić, 5.razred OŠ Banova Jaruga za poeziju Stigla nam je jesen
U knjižici „Moja priča“ pored navedenih, nalaze se i radovi slijedećih sudionika: Andlar Sandre, Barta Ane, Ciriković Ire, Čavlina Filipa, Desić Leonarde, Glešić Emanuela, Krolo Bernarda, Majkić Maria, Pokorni Sare, Puškarić Ane, Ritner Monike, Šalković Barbare, Šmit Stele, Uroić Ivana, Vinicki Patrika, Vukelić Ivana i Žalac Domagoja.

Nakon podjele nagrada u znak proslave 755. rođendana Grada Kutina i 50. rođendana Moslavine d.o.o. predstavnici Grada i Moslavine puhali su svjećice na rođendanskoj torti koje su u slast pojeli svi sudionici.

PB076763.jpg

 
Povratak
 
DOKUMENTI  

Anketa  
Jeste li spojeni na sustav vodoopskrbe?
Pošalji anketu  Rezultati ankete

Copyright ©  Moslavina d.o.o. :: Stranice izradio OmniAspect d.o.o. :: Login