Moslavina d.o.o.
Školska ulica 4, Kutina
tel:  044/691-411
fax: 044/691-414
Nalazite se ovdje: NOVOSTI

 

malaISO22000.jpg

AKCIJA ČIŠĆENJA ZELENIH OTOKA

Prije par dana pokrenuta je akcija temeljitog čišćenja 7 zelenih otoka te 9 pojedinačno postavljenih kontejnera za staklo i 4 pojedinačna za papir. Na zelenim otocima nalaze se posude za odvojeno prikupljanje papira, stakla, PET ambalaže, MET ambalaže, stare baterije i stare lijekove. Kontejneri su postavljeni na području Grada Kutine na 5 lokacija u Kutini te po jednim u Repušnici i Banovoj Jarugi.

zeleni_otok_1.jpg

Akcija čišćenja uključivala je: zbrinjavanje otpada sa zelenih otoka, temeljito pranje posuda, postavljanje lokota na posude kako bi se spriječilo rasipanje iz posuda te pranje ploča sa natpisom. Bitno je napomenuti da se zeleni otoci prazne 1x ili 2x tjedno, ovisno o lokaciji, prema važećem rasporedu odvoza. Jedan od većih problema je nesavjesno ponašanje građana koji na zelene otoke odlažu komunalni i glomazni otpad te razbacuju otpad iz posuda po zelenim otocima te time narušavaju cjelokupnu sliku zelenih otoka.

zeleni_otok_2.jpg

Lokacije zelenih otoka su:
- Ul. Petra Preradovića, Kutina
- Centar II, Kutina
- Ul. Ruđera Boškovića, Kutina
- OŠ Zvonimir Frank, Kutina
- Športski park (kod igrališta), Kutina
- Fumićeva ul., Repušnica
- Centar Banove Jaruge (križanje)

zeleni_otok_3.jpg

Za sve dodatne upite vezane za odvojeno prikupljanje otpada na zelenim otocima možete se obratiti rukovoditeljici PC Odvoz i zbrinjavanje komunalnog otpada, gđi. Adrijani Cvrtila na broj 691-432.

zeleni_otok_4.jpg

 
Povratak
 
DOKUMENTI  

Anketa  
Jeste li spojeni na sustav vodoopskrbe?
Pošalji anketu  Rezultati ankete

Copyright ©  Moslavina d.o.o. :: Stranice izradio OmniAspect d.o.o. :: Login