Moslavina d.o.o.
Školska ulica 4, Kutina
tel:  044/691-411
fax: 044/691-414
Nalazite se ovdje: NOVOSTI

 

malaISO22000.jpg

JAVNA PREZENTACIJA O OPĆIM I TEHNIČKIM UVIJETIMA
I NOVOJ STRUKTURI CIJENA KOMUNALNIH USLUGA

logo za web.jpgMoslavina d.o.o. Kutina dobila je sa 01.04. 2011. godine suglasnost na prijavu cjenika za odvoz komunalnog otpada od Grada Kutine, Općina Popovača i Velika Ludina te suglasnost za cijene vodnih usluga koje je uputila na vijeće za vodne usluge.
Cijene odvoza komunalnog otpada za najveći dio korisnika usluga neće se mijenjati. Do promjene je došlo samo kod onih korisnika usluga koji imaju odvoz otpada dva puta tjedno (VMO Kutina) i to za 6,15 kn. Novina je i smanjenje cijena u visini 25 % za socijalnu kategoriju građana i samačka domaćinstva što je u cilju pomoći najugroženijim osobama. Cijene deponiranja otpada za gospodarstvo također se neće mijenjati.
Računi za vodu i odvodnju ubuduće će imati drugačiju strukturu cijene. Uvodi se sukladno Zakonu fiksni i varijabilni dio cijene a počinje i primjena smanjene cijene vodnih usluga za socijalnu kategoriju za cca 40%  o čemu će više biti riječi na javnoj prezentaciji koju Grad Kutina i Moslavina d.o.o. organiziraju 08.04.2011. godine u 19 sati u Arcus klubu u Kutini.

 
Povratak
 
DOKUMENTI  

Anketa  
Jeste li spojeni na sustav vodoopskrbe?
Pošalji anketu  Rezultati ankete

Copyright ©  Moslavina d.o.o. :: Stranice izradio OmniAspect d.o.o. :: Login