Moslavina d.o.o.
Školska ulica 4, Kutina
tel:  044/691-411
fax: 044/691-414
Nalazite se ovdje: NOVOSTI

 

malaISO22000.jpg

PUŠTEN U RAD VODOVOD KROZ MIŠINKU

misinka_v_2.jpgSnježana Krznarić, predsjednica Mjesnog odbora Mišinka jučer je pustila u rad vodovod u tom naselju. „Ovo je povijesni dan. Dugo smo čekali, ali smo neizmjerno sretni jer je sad riješen najveći problem stanovnika Mišinke i zato zahvaljujem Moslavini d.o.o. i Gradu Kutini.“

Dionica vodovodne mreže kroz Mišinku do Gojla duga je 3 km. Gradnju je financirao grad kutina sa 2,5 milijuna kn. Vodovodna mreža bila je izgrađena još prošle godine, a otvaranje vodovoda odužilo se zbog gradnje prepumpne stanice na Betlehemu; trebalo je riješiti imovinsko pravne odnose, a potom se zakomplicirala papirologija oko gradnje trafo stanice. Puštanjem vode isprana je i sva gorčina zbog administrativnih i papriloških zavrzlama. U sklopu crpne stanice na Betlehemu je i rezervoar od 80.000 litara.

misinka_v_1.jpgDirektor Moslavine d.o.o., Mijo Šepak, nagalsio je kako je ovim projektom osigurana voda za stanovnike Mišinke, ali i Gojla, koje više neće dobivati pitku vodu putem cisterni, već će se u ponedjeljak priključiti na ovu mrežu, koja će u budućnosti opskrbljivati vodom Gojlo, ali i u bliskoj budućnosti Kutinsku Ciglenicu. Koliko je ovaj vodovod važan za mještane Mišinke govori podatak da se u prva dva dana na mrežu priključilo 15 kućanstava. Zamjenik gradonačelnika Željko Uzel, također je izrazio zadovoljstvo puštanjem vodovoda kroz Mišinku te je istaknuo kako grad Kutina nastoji osigurati ravnomjeran razvoj svih dijelova grada i osigurati svu potrebnu komunalnu infrastrukturu, te je zahvalio stanovnicima Mišinke na strpljenju.

preneseno sa: www.kutina.hr

 
Povratak
 
DOKUMENTI  

Anketa  
Jeste li spojeni na sustav vodoopskrbe?
Pošalji anketu  Rezultati ankete

Copyright ©  Moslavina d.o.o. :: Stranice izradio OmniAspect d.o.o. :: Login