Moslavina d.o.o.
Školska ulica 4, Kutina
tel:  044/691-411
fax: 044/691-414
Nalazite se ovdje: NOVOSTI

 

malaISO22000.jpg

DJELATNICE MOSLAVINE d.o.o. OSVOJILE 2. MJESTO NA FUKS-u

1.jpgVeljača je vrijeme koje je obilježeno maskama, šarenilom i dobrom zabavom.To je vrijeme kada svatko može biti što želi. Da bi išli u maškare nisu bitne godine već samo dobra volja! Ove godine u Kutini se već tradicionalno održava Fašnik (FUK), po petnaesti put. U sklopu fašničkih ludovanja održat će se četiri događanja:
   06.02. Fašnik u Kutini - FUK,
   13.02. Fašnik u Ilovi -FUI,
   16.02. Fašnik u Kutinskom Selu –FUKS i
   20.02. Fašnik u Katoličkim Čairama -FAUKAČ

Djelatnice komunalnog poduzeća Moslavina d.o.o. Kutina učestvovale su na tradicionalnoj fešti pod maskama Fašnik u Kutinskom Selu - FUKS već četvrti put. Vođene idejom Ludi noriju cijelu godinu, a pametni samo na fašnik, sa željom ugodno i lijepo se zabaviti u krugu prijatelja i rodbine prvi put, 2007. godine su bile vesele Vještice, kada su za svoje kostime i vedrinu osvojile 3. mjesto i poklon paket Heineken piva. Od tada su se vračale na isto mjesto redovito svake godine i osvajale visoka mjesta: 2008. kao Crvenkape 2. mjesto i tortu, 2009. godine kao Kaubojke 4. mjesto i paket piva sa setom čaša za pivo, a ove, 2010. godine, kao vidovite Ciganke osvojile su 2. mjesto i tortu. Svoje nagrade uvijek su podijelile sa ostalim djelatnicima na poslu i prenosile im zgode sa fašničke fešte.

Ideje za kostime smišljale su same, izradu neki kostima povjerile su nekad profesionalnoj šnajderici, detalje na kostimima izrađivale su vješte ruke naše Andreje koja je animirala i poticala ostale kolegice na održavanju tradicionalnog fašničkog druženja. Možemo samo poželjeti da se duh maškarane razdraganosti i veselja u našem komunalnom poduzeću zadrži što duže.

2.jpg

Više slika s ovogodišnjeg, a i prethodnih fašnika, pogledajte u Galeriji.

 
Povratak
 
DOKUMENTI  

Anketa  
Jeste li spojeni na sustav vodoopskrbe?
Pošalji anketu  Rezultati ankete

Copyright ©  Moslavina d.o.o. :: Stranice izradio OmniAspect d.o.o. :: Login