Moslavina d.o.o.
Školska ulica 4, Kutina
tel:  044/691-411
fax: 044/691-414
Nalazite se ovdje: NOVOSTI

 

malaISO22000.jpg

INVESTICIJE MOSLAVINE d.o.o. NEĆE UTJECATI NA CIJENU VODE

obilazak1.jpgGradonačelnik Kutine Davor Žmegač, načelnik Općine Popovača Josip Mišković i direktor Moslavine d.o.o., Mijo Šepak obišli su danas radove na crpilištu vode u Osekovu. Riječ je investiciji koju sufinanciraju Grad Kutina, Općina Popovača, Općina Velika Ludina i Hrvatske Vode. Glavna namjena ovog  izvora je dopuna postrojenja za pripremu vode Ravnik.

„Mi ustvari osiguravamo dugoročnu sigurnost  Grada Kutine sa opskrbom vode. To je važna stvar i ovaj ogroman novac, kojeg ulažemo možda se ne vidi na nekoj ulici, ali kada završimo ovaj projekt onda smo riješili pitanje sigurne količine vode, a i konkurentni smo za prodaju te vode na tržištu u našem okruženju.“ – kazao je gradonačelnik Kutine Davor Žmegač.

Kako je naglasio načelnik Mišković, novo vodocrpilište pozitivno će utjecati na razvoj Općine Popovača.„Ova investicija itekako je važna i za ekonomski razvoj Općine Popovača, budući da se samo vodocrpilište, a isto tako i prerada vode, nalaze u Općini Popovača i gdje je zaposlen određen broj ljudi“ – naglasio je Mišković.

obilazak2.jpgDirektor Moslavine d.o.o. Mijo Šepak istaknuo je kako se, osim izvora u Osekovu rade i ostali magistralni pravci. Prvenstveno se to odnosi na magistralni vodovod od Kutine prema Lipovljanima. Također, predstavnici Moslavine d.o.o. dogovorili su sa predstavnicima Zagrebačke županije i Ivanić Grada početak izgradnje zapadnog dijela vodovoda Moslavačka Posavina. Kako je napomenuo Šepak na taj bi se način ostvarili dodatni prihodi koji će se usmjeravati na izgradnju  ostale komunalne infrastrukture. Ono što je možda korisnicima usluga Moslavine d.o.o. možda i najvažnije je da se cijena vode, usprkos svim investicijama, neće mijenjati.

Preneseno sa: www.kutina.hr

 
Povratak
 
DOKUMENTI  

Anketa  
Jeste li spojeni na sustav vodoopskrbe?
Pošalji anketu  Rezultati ankete

Copyright ©  Moslavina d.o.o. :: Stranice izradio OmniAspect d.o.o. :: Login