Moslavina d.o.o.
Školska ulica 4, Kutina
tel:  044/691-411
fax: 044/691-414
Nalazite se ovdje: NOVOSTI

 

malaISO22000.jpg

PRIOPĆENJE MOSLAVINE d.o.o.

mag_vod_mala.jpgPovodom članka koji je objavljen u Večernjem listu od 28. rujna 2009. godine pod naslovom „Nakon svečanosti u kampanji, radovi na vodovodu nisu ni počeli“, želimo činjenicama ukazati na neubičajno pisanje i komentar novinara potpisan kao (rk) na važne investicije u Kutini kao što je magistralni vodovod Kutina - Lipovljani.U članku je napisano: "radovi se nisu pokrenuli sa mrtve točke…", što nije točno, činjenično stanje je slijedeće:
- Planom za 2009. godinu predviđena je gradnja početne dionice od ulice Matije Gupca do ulice Kralja Zvonimira. Isto je i izvršeno.
- Planirana dionica od ulice M. Gupca do ulice Kralja Zvonimira u dužini od 650 metara promjera cjevovoda DN 315 izvedena je u cijelosti odnosno u tijeku je tlačna proba cjevovoda, za radove na toj dionici osigurana su sredstva u iznosu 1 milijun kuna.
- Gradnja slijedećih dionica odvijati će se paralelno sa završetkom spajanja novih izvora vode u Osekovu sa pogonom prerade vode u Ravniku, jer bez novih količina voda iz Osekova nije moguće staviti u funkciju ni buduće dijelove magistralne opskrbe. Magistralni vodovod Kutina – Lipovljani, uz nove izvore vode u Osekovu, u prioritetnim je planovima jedinica lokalne samouprave i grada Kutine i biti će izgrađen u srednjoročnom razdoblju.
S obzirom da je u nekoliko navrata izvršena prezentacija programa, da su svi uvelike informirani o stanju izgrađenosti, čudi nas članak koji ne odgovara činjenićnom stanju nego se iznose paušalne ocijene što sigurno ne ide u prilog ovako važnim i kapitalnim investicijama.

 
Povratak
 
DOKUMENTI  

Anketa  
Jeste li spojeni na sustav vodoopskrbe?
Pošalji anketu  Rezultati ankete

Copyright ©  Moslavina d.o.o. :: Stranice izradio OmniAspect d.o.o. :: Login